© Nakladatelství
KAROLINUM 2023

RSS RSS   facebook


visa visa
maestro maestro

webmaster

VŠECHNY ZDE NABÍZENÉ PUBLIKACE MÁME SKLADEM

košík

VÁŠ NÁKUP


0 POLOŽEK
CENA: 0 VČETNĚ DPH



Domácí stránka  > LÉKAŘSKÉ VĚDY  > gastronomie  > detail titulu

DETAIL TITULU:

Bez lepku, prosím! Sladké i slané recepty

Cpress 2024

vázaná181 str.
ISBN 9788026452096

obálka
399,-
359,-
1-2 ks

Objevte bohatý svět bezlepkového pečení!
Bezlepkové sladké i slané pečení nemusí být žádná věda. O tom vás přesvědčí Denisa Albertová alias Glutenfree Denisa. V teoretickém úvodu se seznámíte se základními informacemi o bezlepkovém pečení i vaření. A poté se můžete směle pustit třeba do bábovky, tvarohového koláče, sušenek či kynutých koláčků. Nebo dáte přednost bezlepkovým raviolám, bagelům či pizze? Jednoduché a srozumitelně popsané recepty jsou doplněné o krásné fotografie, které vás ihned nalákají k pečení. Tak už víte, do čeho se pustíte jako první?

"Ahoj, jmenuju se Denisa a jsem od narození celiak." Touhle větou vítám už pět let čtenáře mého bezlepkového blogu. Před časem se přede mnou vyskytla nová výzva - shrnout celých mých 25 let zkušeností s životem bez lepku do jedné jediné kuchařky. A tu držíte právě teď v rukou.